CARIBBEAN CUISINE THAT COLORS YOUR SOULTHC Terras - 21-6-2023 (16 van 23)

Het Verborgen Oase van Amsterdam

Ontdek ons terras — een Caribische oase verstopt in het hart van Amsterdam Zuid. Beeld je in dat je omringd bent door weelderig groen terwijl je geniet van levendige Caribische gerechten. Ons terras biedt een serene ontsnapping uit de drukke stadsstraten. Wandel gerust binnen en beleef het zelf.


6128DA2B-AB5F-418D-8797-BE39B0ED6689-min

Alles bereid op de unieke Mondi-manier

De Caribische keuken kenmerkt zich door de vele invloeden van over de hele wereld. Afrikaans, Indiaas, Aziatisch en Europees. Aan deze smakelijke diversiteit voegt Justin Franse verfijning en grootstedelijke lekkernijen toe. Wat naar voren komt is een geheel nieuwe ervaring: een Caribisch geïnspireerde fusionkeuken. Waar Caribische gerechten worden vertaald naar de fusion van Mondi en westerse gerechten een tropisch tintje krijgen. Je kunt genieten van jerk chicken of vernieuwende recepten. Alles bereid op de unieke Mondi-manier. Je proeft het allemaal, want shared dining is mixen, smaken ontdekken en samen delen.

Mondi’s hapjes zijn verrassend aangenaam als een frisse wind.


The College Hotel

In het hart van het Amsterdamse museumkwartier vind je The College.

Mondi

Een viersterren boetiekhotel, gehuisvest in een van de mooiste rijksmonumenten van de stad. In dit 19e-eeuwse schoolgebouw treffen reiziger, stedeling en kunstenaar elkaar in een inspirerende creatieve omgeving. Zo heeft de bar van The College Hotel ook de functie van kunstgalerie en is het een podium voor jonge Amsterdamse talenten.

Samen met Mondi biedt The College Hotel je een complete ervaring. Na een tropische appetizer op het terras, schuif je aan in de botanische sferen van het restaurant. Daarna nip je ontspannen aan een cocktail bij de bar of in de courtyard. Haast om thuis te komen kennen we niet: je kunt comfortabel overnachten in één van de 40 luxe kamers. Zo brengen The College Hotel en Mondi de relaxte Caribische vibe naar Amsterdam.

 

 

Website

In een tropische omgeving geniet je van Caribbean shared dining op topniveau waarbij de Caribische keuken en cultuur centraal staat.

Met de opening van Mondi in de zomer van 2021 is de hoofdstad een unieke, culinaire hotspot rijker. De fantastische locatie, het iconische 4* boetiek hotel The College, maakt een avondje uit eten extra bijzonder. De sfeervolle hotelbar is de perfecte plek voor een aperitief voor je lekker gaat tafelen. Bij mooi weer is de prachtige buitenbar op het mooiste terras van Amsterdam ‘the place to be’. En ook na een ‘Caribbean night’ in restaurant Mondi kun je tot laat in de avond gezellig loungen op het terras of in de bar. Nóg leuker: knoop er een fijne overnachting aan vast in een van de 40 stijlvol ingerichte kamers van The College Hotel. Elke kamer van dit historische schoolgebouw is uniek en met zorg ingericht. Zo wordt een avondje uit, pure verwennerij!