De menukaart is geรฏnspireerd op de Amsterdamse hotspot: Mondi

Mondi SkyBar 747

Voor meer informatie klik op: Openingstijden

Wij stellen het zeer op prijs als u vooraf uw tafel reserveert.

Evenementen

Sep
27
18:00 - 23:00

Royal Men's Club

Special Events
Mondi at SKYBAR 747
25
Sep
28
20:00 - 23:00

Juni Juliet

Live performance
Mondi at SKYBAR 747
Sep
29
21:00 - 00:00

Juni Juliet

Live performance
Mondi at SKYBAR 747
Sep
30
18:30 - 02:30

Twenty Five+

Special Events
Mondi at SKYBAR 747
36,50

Live muziek, diner en drinken in de piano bar

jj-image

This Belongs To Everyone

Een entertainment ervaring (of pianobar) met een absoluut surrealistisch uitzicht over Amsterdam, Badhoevedorp en Haarlem. Vanaf het moment dat je bij Corendon Plaza Hotel de lift instapt hoor je muziek die meteen de sfeer van de avond activeert – jazz, soul, salsa, hedendaags & meer. Gelegen op de negende verdieping van het hotel kunnen dames zich vrij voelen om die soms ongemakkelijke maar mooie hakken te dragen, aangezien de locatie evenals de parkeergelegenheid toegankelijk is.

*Wij zijn een volwassen vriendelijke Pianobar & Restaurant. Tijdens het diner zijn kinderen daarom vanaf 12 jaar, onder begeleiding van een volwassene, welkom om tot 20.00 uur van ons eten te genieten.

 

Reserveer een tafel

Randoms-7-7-2023(26van97)

De ultieme plek om te genieten van adembenemende uitzichten boven Schiphol.

Mondi SkyBar & Terrace, strategisch gelegen in Badhoevedorp tussen Schiphol Airport en Amsterdam, biedt een unieke ervaring. Deze stijlvolle hotspot op de 9e verdieping van het Corendon Plaza Amsterdam Schiphol Airport hotel is de ideale plek voor een sociale bijeenkomst, een drankje en live muziek.

Meer info ReserverenEen geweldige locatie met een prachtig uitzicht

corendon-plaza

Corendon Plaza Amsterdam Airport

Corendon Plaza Amsterdam Schiphol Airport Hotel ligt naast de ringwegen A4 en A9 van Amsterdam. De verkeerssituatie in de buurt van het hotel is aanzienlijk veranderd. Raadpleeg Google Maps voor de juiste routebeschrijving. Eenmaal aangekomen beschikt het hotel over een ruime parkeergelegenheid met 470 parkeerplaatsen.

Parkeren bij Corendon Plaza Amsterdam Schiphol Airport Hotel:
Eerste 4 uur gratis parkeren


Meer over het hotel

 


SKYBAR 747 is een ideale plek om te socializen onder het genot van creatieve cocktails. De bar biedt ook een samengestelde selectie van wijnen, bieren en premium likeuren naast verrukkelijke barbites. Neem plaats, bestel een heerlijke cocktail en sluit het weekend goed af met relaxte loungemuziek!