De menukaart is geΓ―nspireerd op de Amsterdamse hotspot: Mondi

Mondi Pianobar & Restaurant at SkyBar 747

Mondi Restaurant is open Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag & Zondag. Openingstijden

Wegens private events zijn wij op onderstaande data gesloten:
1-12-2022 / 08-12-2022 / 15-12-2022 / 16-12-2022

Wij stellen het zeer op prijs als u vooraf uw tafel reserveert.

Live muziek, diner en drinken in de piano bar

jj-image

This Belongs To Everyone

Een entertainment ervaring (of pianobar) met een absoluut surrealistisch uitzicht over Amsterdam, Badhoevedorp en Haarlem. Vanaf het moment dat je bij Corendon Plaza Hotel de lift instapt hoor je muziek die meteen de sfeer van de avond activeert – jazz, soul, salsa, hedendaags & meer. Gelegen op de negende verdieping van het hotel kunnen dames zich vrij voelen om die soms ongemakkelijke maar mooie hakken te dragen, aangezien de locatie evenals de parkeergelegenheid toegankelijk is.

 

Reserveer een tafel
skybar-opening

Elke avond in SkyBar 747...

…is een feest en geen avond is hetzelfde. In deze fantastische setting geven wij een podium aan een breed scala aan artiesten en gasten die optreden. Hoor jij een nummer en ken je de songtekst? Aarzel niet en spring op het podium en als je de songtekst niet kent… pak gerust je iPhone! We zijn vijf avonden per week geopend van woensdag t/m zondag en de magie begint elke avond om 18:00 uur. Met een programma samengesteld door de wereldwijde entertainer Juni Juliet, kun je genieten van artiesten die de muzikale vrijheid krijgen die ze verdienen, terwijl je heerlijk dineert en ongelooflijke muzikanten avond na avond ziet optreden.

Reserveer een tafel
IMG_4156

What Happens On The Rooftop,
Stays On The Rooftop.

Met een heerlijke cocktail in de hand geniet je vanaf ons ruime dakterras van het weidse uitzicht. Bestel een verfrissend drankje terwijl je met vrienden ontspant op onze loungebanken. Vanaf de 9e verdieping kun je het unieke uitzicht over Schiphol en onze hoofdstad bewonderen. Ons dakterras is de ideale plek voor vliegtuigspotters.

Zien we je snel!

Reserveer een tafel

Een geweldige locatie met een prachtig uitzicht

corendon-plaza

Corendon Plaza Amsterdam Airport

Corendon Plaza Amsterdam Schiphol Airport Hotel ligt naast de ringwegen A4 en A9 van Amsterdam. De verkeerssituatie in de buurt van het hotel is aanzienlijk veranderd. Raadpleeg Google Maps voor de juiste routebeschrijving. Eenmaal aangekomen beschikt het hotel over een ruime parkeergelegenheid met 470 parkeerplaatsen.

Parkeren bij Corendon Plaza Amsterdam Schiphol Airport Hotel:
Eerste 4 uur gratis parkeren


Meer over het hotel

 

SKYBAR 747 is een ideale plek om te socializen onder het genot van creatieve cocktails. De bar biedt ook een samengestelde selectie van wijnen, bieren en premium likeuren naast verrukkelijke barbites. Neem plaats, bestel een heerlijke cocktail en sluit het weekend goed af met relaxte loungemuziek!