Mondi SkyBar & Terrace

Waar Panoramisch Uitzicht en Live Entertainment Samenkomen


skybar-terrace

Welkom bij Mondi SkyBar & Terrace

De ultieme plek om te genieten van adembenemende uitzichten boven Schiphol.

Mondi SkyBar & Terrace, strategisch gelegen in Badhoevedorp tussen Schiphol Airport en Amsterdam, biedt een unieke ervaring. Deze stijlvolle hotspot op de 9e verdieping van het Corendon Plaza Amsterdam Schiphol Airport hotel is de ideale plek voor een sociale bijeenkomst, een drankje en live muziek.

skybar-terrace-view

Panoramisch uitzicht over Amsterdam, Badhoevedorp, Haarlem en Schiphol Airport

Je kunt hier de vliegtuigen zien opstijgen en landen terwijl je geniet van je favoriete drankje.

Het menu van Mondi SkyBar & Terrace omvat een breed scala aan creatieve en uitmuntend bereide kenmerkende cocktails. Daarnaast hebben we een zorgvuldig geselecteerd assortiment aan wijnen en bieren. De heerlijke internationale gerechten met Caribische invloeden zullen je smaakpapillen zeker prikkelen. Van taco’s en ceviche tot BBQ Gamba en Baka Ribs, we hebben voor elk wat wils.

skybar-terrace-view

De sfeer bij Mondi SkyBar & Terrace

is ontspannen en toch stijlvol. De ambiance wordt van woensdag tot zondag versterkt door live entertainment. Of je nu in de stemming bent voor pianomuziek, jazz, soul, salsa, hedendaagse muziek of iets anders – je kunt het hier allemaal verwachten.

Hoewel Mondi SkyBar & Terrace voornamelijk een interieurlounge is met grote panoramische ramen, is er ook een prachtig outdoor dakterras beschikbaar bij goed weer.

Houd er rekening mee dat er op vrijdag en zaterdag een toegangsfee geldt.Dankzij de locatie is Mondi SkyBar & Terrace de perfecte keuze om je bezoek aan Amsterdam mee te beginnen of te eindigen. Hoewel reserveren niet verplicht is, wordt het wel aanbevolen om teleurstellingen te voorkomen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Mondi SkyBar & Terrace voor een onvergetelijke ervaring.